L'equip mèdic d'Embriogyn

El Centre Embriogyn compta amb una llarga experiència en Donació d'òvuls i és un dels centres de referència de Catalunya. Un equip de professionals que treballa de forma conjunta per fer que el procés de donació d'òvuls sigui el més segur.

Yolanda Martínez

Auxiliar sanitària incansable que no pararà fins a trobar totes les solucions a cada un dels reptes que li sorgeixen. Així mateix és la coordinadora del programa de donació d'òvuls que gestiona amb gran qualitat humana.

Yolanda Martínez
​​​​​​​Coordinadora del Programa de Donació d'òvuls

Isabel Gallart

Psicòloga especialista en fertilitat. És l'encarregada d'explicar en què consisteix tot el procés, i t'ajudarà a aclarir tots els dubtes que puguis tenir acompanyant-te en tot moment.

Isabel Gallart
​​​​​​​Psicòloga del Programa de Donació d'òvuls

Dr. Pere Feliu

És el Director mèdic d’Embriogyn. És Ginecòleg especialista en Esterilitat des de fa més de 20 anys. És un gran entusiasta de la seva especialitat, però també destaca per la seva vessant humana i empàtica.

Dr. Pere Feliu

Dra. Cèlia Vives

És Ginecòloga especialista en Esterilitat d’Embriogyn. És l'altre pilar a l'àrea de reproducció assistida. Simpàtica i capaç de posar-se a la pell dels pacients, treballa rigorosament per a l'èxit de cada tractament. Juntament amb el Dr. Feliu formen un gran equip per prendre decisions a l'hora d'afrontar els reptes professionals.

Dra. Cèlia Vives

Dra. Lourdes Martín

És ginecòloga de la unitat de ginecologia i obstetricia de l' Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Entra a formar part de l'equip d'Embriogyn pel seu potencial humà i la seva vàlua professional. Atenta i molt empàtica amb els seus pacients ho dóna tot en cadascún dels casos per aconseguir els millors resultats.

Dra. Lourdes Martín

Dra Miriam Ruiz

Ginecòloga especialitzada en reprodució humana assistida. El seu caràcter dolç i atent la fa ser molt atenta amb tots els pacients. Molt entusiasta de la seva especialitat vetlla per tots els detalls a fi que tots els tractaments realitzats tinguin el màxim d'èxit possible. La trobareu sempre disposada a ajudar.

Dra Miriam Ruiz

Sra. Imma Saumell

És la directora del Laboratori d’Embriogyn. Un altre dels puntals del centre. La biologia de la reproducció complementa la ginecologia de la reproducció amb gran simbiosi i ella és la responsable del manteniment d'aquest vincle tan estret. Especialista, incansable i lliurada a la seva tasca. Sol conèixer tots els pacients.

Sra. Imma Saumell

Teresa Planella

Biòloga especialista en Reproducció Assistida d’Embriogyn. Conforma l'altra peça de l'equip del laboratori. Per a nosaltres l'optimisme és molt important, i la Teresa, a més de destacar per la seva amabilitat, aporta sempre la dosi necessària d'optimisme.

Teresa Planella

Marta Castellnou

Embrióloga junior d’Embriogyn. Lliurada, treballadora, meticulosa i detallista. Sempre té un somriure per oferir i viu el seu treball i la reproducció assistida de forma apassionada.

Marta Castellnou

Dr. Gerard Albaigés

És el ginecòleg especialista i responsable del servei de Diagnòstic Prenatal. És un referent a Catalunya. La majoria de casos amb més complicacions han passat per les seves mans. Qui vol tenir totes les garanties (metges ginecòlegs o pacients) passa pel Dr. Albaigés. Actualment és el responsable de Diagnòstic Prenatal i Alt Risc Obstètric de la Clínica Dexeus a Barcelona

Dr. Gerard Albaigés

Mª José Iborra

És la Responsable d'Infermeria d’Embriogyn. Sempre disposada a ajudar i donar una mà tant als seus companys com als pacients. Sempre té un somriure per oferir.

Mª José Iborra

Emma Vidal

Infermera de vocació ofereix el seu tarannà prudent i serè als pacients. Incansable i amb molt d'interès perquè tot estigui a la perfecte.

Emma Vidal

Nadina García

Auxiliar sanitària, dolça per naturalesa i molt atenta amb els pacients. Respira empatia i treballa per fer les coses fàcils a tothom del seu voltant. És una de les auxiliars més veteranes de l’equip fet que li dóna temprança i saber fer en totes les situacions.

Nadina García

Vanesa Pérez

És el somriure que us obrirà la porta a Embriogyn i la persona encarregada de la gestió de l’administració i l’atenció telefònica del Centre. Amb gran capacitat de retenció coneix a tots els pacients oferint-los una atenció personalitzada i propera.

Vanesa Pérez