Perfil de la donant d'òvuls a EMBRIOGYN

A Embriogyn, poden donar òvuls totes les dones entre 18 i 32 anys amb un bon estat de salut general.

Per motius legals i de salut el procés de donació no es podrà dur a terme en cas de: 

a) Ser  adoptada, ja que es necessiten  conèixer tots els antecedents familiars.

b) No disposar de bon estat de salut general.

c) Patir malalties hereditàries.

Els requisits de la donació d'òvuls al detall

El Dr. Feliu, director mèdic del Centre t'explica amb detall els requisits per ser donant d'òvuls. La legislació espanyola, obliga a realitzar estudis psicològics, estudis genètics i estudis de malalties infeccioses. A més valorem l'índex de massa corporal per evitar riscos quirúrgics per a la donant, i es realitza una ecografia els primers dies del cicle, per valorar la reserva ovàrica; no totes les noies poden fer el procés de donació perquè no totes tenen un nombre adequat d'òvuls per sotmetre al procés.

L'opinió de les donants

Vaig decidir donar òvuls a Embriogyn perquè amigues meves ho havien fet i n'estaven molt contentes. Em van explicar que les van fer sentir molt especials.

Julia M.

L'opinió de les donants

Sóc mare i per mi els meus fills són el més important en aquest món. El simple fet de saber que donant un òvul podia ajudar a una altra dona a viure aquesta mateixa experiència, em va fer fer el pas.

Sandra F.

L'opinió de les donants

Creia que donar òvuls era un procés complicat i dolorós, després de l'experiència puc afirmar que va ser tot el contrari.

Antonia T.

L'opinió de les donants

Jo vaig decidir donar òvuls perquè un familiar meu havia tingut problemes per tenir fills i va necessitar una donant d'òvuls. Vaig pensar que amb poc esforç podia fer realitat el desig més important d'una altra persona, tenir un fill.

Rosa S.

L'opinió de les donants

El millor de donar òvuls és el fet de poder fer feliç a una persona ajudant-la a tenir un fill

Marta V.